Het nieuwste autoboek komt er aan!

Wij werken in opdracht van zakelijke cliënten maar ook als mediator tussen twee belanghebbenden.

Binnenkort verschijnt de allernieuwste versie van “De auto, zakelijke en privé” bij uitgever Sdu! “De auto, zakelijk en privé” is een actueel handboek voor iedereen die in één oogopslag inzicht wil verkrijgen in de problematiek rond de auto en de daarbij behorende fiscale gevolgen. Dit zowel voor uzelf als werknemer of ondernemer als ten behoeve van de advisering aan derden. Door de helder geschreven tekst en de aansprekende voorbeelden biedt dit boek iedereen een praktisch handvat.
Vanaf vandaag kunt u uw exemplaar alvast reserveren via ons contactformulier, of via auto@elbertfiscaal.nl

Een auto bezitten of gebruiken: altijd komt de Belastingdienst eraan te pas. De niet aflatende stroom van wijzigingen in de fiscale regels maakt dat menigeen door de bomen het bos niet meer ziet. Hoog tijd dat er een overzichtelijk boek kwam om duidelijkheid te brengen in de wirwar. Deze noodzaak wordt nog eens onderstreept door de plannen van de Belastingdienst om de aangifte op dit punt extra aandachtig te beoordelen.

De auteur behandelt de situatie zowel voor ondernemers als voor werknemers. Aan de orde komen onder andere de keuze eigen auto/auto van de zaak, de bijtelling, de kilometeradministratie, de belastingvoordelen voor zeer zuinige auto’s, de bijzondere regeling voor bestelauto’s, de grijskentekenregeling en de vrijstelling voor buitenlandse auto’s.

Binnenkort kunt u de nieuwste versie van “De auto, zakelijk en privé” ook bestellen bij Bol.com:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *