Fiscale procedures en mediation

Wij werken in opdracht van zakelijke cliënten maar ook als mediator tussen twee belanghebbenden.

Wij kunnen u als fiscaal jurist bijstaan in vrijwel alle fiscale procedures. Hierbij kunt u denken aan een bezwaarprocedure tegen een besluit van de Belastingdienst of de gemeente, het voeren van een beroepsprocedure bij de rechtbank en het instellen van (hoger) beroep bij het gerechtshof. Daarnaast kunnen wij via Elbert Mediation het complete mediationtraject voor u verzorgen. Bij mediation voert u geen procedure tegen elkaar, maar probeert u – onder leiding van een mediator – gezamenlijk tot een oplossing van uw conflict te komen.

Bij fiscale procedures is het niet noodzakelijk om een advocaat in te stellen. Vaak wordt een fiscale procedure dan ook gevoerd door de belastingplichtige zelf of door zijn belastingadviseur. De meeste belastingplichtigen en belastingadviseurs ontbreekt het echter aan een gedegen opleiding in de fiscale procesvoering en aan voldoende praktijkervaring op dat terrein. Mr. Heleen Elbert heeft daarentegen als afgestudeerd fiscaal jurist bijna 20 jaar fiscale proceservaring achter haar naam staan. Zij zet haar gedegen kennis en praktijkervaring graag in voor uw zaak. Daarbij kiest zij vanzelfsprekend uw partij en doet zij haar uiterste best het door u gewenste resultaat te bereiken.

Let op: bij fiscale procedures is de tijd van essentieel belang! Haalt u een bepaalde termijn niet, dan betekent dit vaak dat u uw kansen hebt verspeeld. Het maakt daarbij niet uit of u gelijk heeft of niet: te laat is vaak te laat. Neem bij een fiscale procedure dan ook zo snel mogelijk contact met ons op! Mail ons via procedure@elbertfiscaal.nl, bel ons mobiele nummer (06 – 54 35 84 84) of vul ons contactformulier in.

Wij staan voor uw zaak!