Autobelastingen

Wij werken in opdracht van zakelijke cliënten maar ook als mediator tussen twee belanghebbenden.

ELBERT fiscaal heeft met Heleen Elbert een van de weinige fiscale autospecialisten van Nederland in huis. Hoewel zij deskundigheid bezit met betrekking tot vrijwel alle belastingen, neemt het vakgebied auto daarin een speciale plek in. Zij is dan ook een expert in het adviseren, trainen en publiceren op het terrein van de autobelastingen.

De auto, zakelijk en privé, derde druk

ADVIES Als specialist wordt haar hulp vaak ingeroepen door andere belastingadviseurs. Ook ondernemers weten haar te vinden met hun vragen op het gebied van de inkomstenbelasting, loonheffing, BPM en MRB (motorrijtuigenbelasting).

Mobiliteit van deur tot deur

TRAINING Als trainer verzorgt Heleen Elbert veel cursussen op het fiscale autogebied. Een voorbeeld zijn de casuscolleges voor het Register/College Belastingadviseurs, de Kluwer Update Autobelastingen, diverse trainingen voor Indicator en Rendement en, niet te vergeten, de training van de verkopers van auto’s en bedrijfswagens van diverse gerenommeerde  automerken zoals Fiat en Renault.
LEZINGEN Heleen Elbert heeft onder meer de lezingen autobelasting verzorgd op de Nationale Belastingbespaardagen, het Kluwer Memo Congres en de AccountancyNieuwsdag. Kijk voor een impressie naar haar lezing tijdens de Nationale Administrateursdag of volg haar NTFR Journaal MRB Oldtimers en andere rariteiten.

Fiscaal Dossier Oldtimer MRB

Fiscaal Dossier Oldtimer MRB

 

PUBLICATIEHeleen Elbert is auteur van het boek  “De auto, zakelijk en privé”  (2003, tweede druk 2006, derde druk 2011, vierde druk 2012), en co-auteur van het boek “Parkeerbon? Nee, dank u!”. Verder heeft zij een vaste autorubriek in het tijdschrift Belastingzaken en is zij auteur van – onder meer – de autoartikelen in het onderdeel inkomstenbelasting van de fiscale encyclopedie NDFR.

 

Bestellen? Dat kan bij ELBERT fiscaal, zo lang de voorraad strekt, via ons contactformulier.

De auto, zakelijk en prive

Uiteraard kunt u ook terecht bij de reguliere boekhandel, de uitgever of bij bol.com via deze link :

Business boeken (300x250)