Het nieuwe autobelasting boek is uit!

Wij werken in opdracht van zakelijke cliënten maar ook als mediator tussen twee belanghebbenden.

Bent u op zoek naar een boek dat de meest actuele situatie van de autobelastingen behandelt? Dan bent u hier aan het goede adres: zojuist is de vierde druk verschenen van ons boek ‘De auto, zakelijk en privé’! Het is een actueel handboek voor iedereen die in één oogopslag inzicht wil verkrijgen in de problematiek rond de auto en de daarbij behorende fiscale gevolgen. Dit zowel voor uzelf als werknemer of ondernemer als ten behoeve van de advisering aan derden. Door de helder geschreven tekst en de aansprekende voorbeelden biedt dit boek iedereen een praktisch handvat.

In dit boek behandelen we zowel de situatie voor ondernemers als voor werknemers en dga’s. Aan de orde komen onder andere de keuze eigen auto/auto van de zaak, de bijtelling, de kilometeradministratie, de belastingvoordelen voor (zeer) zuinige auto’s, de overgansmaatregelen bij de aanpassingen van de CO2 grenzen, de nieuwe omzetbelastingregels, de bijzondere regeling voor bestelauto’s, de grijskentekenregeling en de vrijstelling voor buitenlandse auto’s. Uiteraard worden de mogelijke consequenties van het Voorjaarsakkoord en andere aangekondigde wetswijzigingen daarbij niet vergeten.

Uitgever: Sdu

Kijk voor meer informatie over dit boek en/of het bestellen van dit boek op onze publicatie pagina, neem contact met ons op via publicaties@elbertfiscaal.nl of bel rechtstreeks met de auteur via 06 – 54 35 84 84. Het is tevens mogelijk om uw eigen private label versie van dit boek te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *