Editie NL: boek “Parkeerbon? Nee, dank u!”

Wij werken in opdracht van zakelijke cliënten maar ook als mediator tussen twee belanghebbenden.

Op 23 september werd in Editie NL aandacht besteed aan het ontkomen aan een parkeerbon. Hierbij werd ook aandacht besteed aan ons boek “Parkeerbon? Nee, dank u!” Dit boek, geschreven door Bert Bongers en Heleen Elbert, kunt u bestellen via deze website!

Ons item bij Editie NL kunt u bekijken via de volgende link: http://www.rtl.nl/components/actueel/editienl/miMedia/2010/week38/do_parkeerboete.avi_plain.xml

U kunt het boek bestellen via parkeerbon@elbertfiscaal.nl,
telefonisch via 06 – 54 35 84 84 of via

Beschrijving

Parkeerboetes worden met regelmaat ten onrechte opgelegd. Het kan gaan om een parkeerverordening die niet deugt, onduidelijkheid rond het al dan niet betaald parkeren, de interpretatie van het begrip ‘laden en lossen’, defecte parkeermeters of overmacht. Gemeenten geven bij een bezwaar vaak niet thuis. Wie een zaak voor de rechter brengt, heeft echter een aanzienlijke kans op succes.

Recensie(s)

NBD|Biblion recensie
Dit boek gaat in op de wijze waarop tegen een – in de ogen van de overtreder onterechte – parkeerboete kan worden opgekomen. Bezwaar en beroepsmogelijkheden worden behandeld en er is een aantal modellen voor bezwaar- en beroepsschriften opgenomen. Het boek is geschreven in goed toegankelijke taal en is door de vele voorbeelden en praktische tips goed bruikbaar voor de lezers die tegen een parkeerboete willen opkomen. De auteurs zijn drs. Bert Bongers, fiscalist en mr. Heleen Elbert, fiscaal juriste. De laatste schreef eerder het boek ‘De auto, zakelijk en prive’ (2003)*. Pocketuitgave; normale druk.

(NBD|Biblion recensie, G.W. van der Burg) 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *