Gratis SV-dossier Fiets van de Zaak

Wij werken in opdracht van zakelijke cliënten maar ook als mediator tussen twee belanghebbenden.

Bedrijven ondernemen meer actie om hun CO2-voetafdruk te verminderen. Voor steeds meer werknemers wordt de auto geruild voor een fiets van de zaak, om de dagelijkse CO2-uitstoot te verlagen. Er wordt dan ook van jou als (salaris)administrateur verwacht dat jij alles weet over de fiets van de zaak en de bijtelling.  

De ontwikkelingen rondom de fiets van de zaak zijn in de fiscale praktijk nog redelijk onontwikkeld terrein. Hoewel de regeling in eerste instantie lijkt op de regeling rondom de auto van de zaak, kan deze in de praktijk heel anders uitwerken. Tijd voor verdieping!  
In het SV-dossier Fiets van de zaak legt Heleen Elbert uit wat een fiets van de zaak precies is. Zij gaat onder meer in op de bijtelling voor het privĂ©gebruik, de eigen bijdrage en de bewijslast. Maar ook het vergoeden of verstrekken van een fiets en de renteloze lening voor de aanschaf komen aan bod in het dossier.  
Download gratis het SV-dossier Fiets van de zaak
Tip: Wil jij juist meer weten over de Auto van de zaak? Download dan het SV-dossier Auto van de zaak of volg onze online training op 24 mei.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *