Vanmiddag: NTFR Congres Personeel & Fiscus

Wij werken in opdracht van zakelijke cliënten maar ook als mediator tussen twee belanghebbenden.

11e NTFR jaarcongres op 27 oktober

 Op woensdag 27 oktober a.s. vindt in Amersfoort het 11e jaarcongres van NTFR plaats. Dit jaar is het thema Personeel & Fiscus.

 Met een topteam van sprekers: mr.dr. C.W.M. (Kees) van Ballegooijen (advocaat-generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden in ’s-Gravenhage), mr. M.J. (Jonneke) Brunet (beleidsmedewerker op de Directie Fiscale Zaken van het Ministerie van Financiën in ’s-Gravenhage), mr. E.P.J. (Eric) Dankaart (belastingadviseur bij PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs in Rotterdam) en Th.J.M. (Theo) van Schendel (senior Manager Tax / Human Capital, Ernst & Young Belastingadviseurs LLP in Maastricht).
Het programma omvat o.a. de nieuwe werkkostenregeling (het regime van de belastingvrije vergoedingen en verstrekkingen voor werknemers wordt volledig herzien door de nieuwe werkkostenregeling), uitleg van de regeling op zich en praktische vraagstukken, actualiteiten, nieuwe jurisprudentie en een vooruitblik naar 2011, inclusief enkele internationaal georiënteerde onderwerpen.
Voor meer informatie over het programma, de sprekers, PE-punten, tijden en locatie verwijzen wij u naar de website www.rechtinfiscaal.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *