Ontmoet ons op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg!

Wij werken in opdracht van zakelijke cliënten maar ook als mediator tussen twee belanghebbenden.

Van 6 tot en met 8 november kunt u ons bezoeken op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Wij bemannen daar stand 419 als ‘Bedrijfsoverdrachtenteam’. Dit team bestaat naast fiscaal specialist Heleen Elbert uit advocaat Gera van Lent (Driehoek Advocaten) en bedrijfsoverdrachtenspecialist Wout Broer (WBM). Als exposant beschikken wij over een aantal vrijkaarten. Wilt u kans maken op vrijkaarten? Vul uw gegevens dan ik op ons contactformulier onder vermelding van Recreatie Vakbeurs. Wees snel, want op = op. Tot ziens in Hardenberg!

Over de beurs
De Recreatie Vakbeurs wordt dit jaar alweer voor de 11e keer georganiseerd. Ruim tweehonderd exposanten tonen in Evenementenhal Hardenberg hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Hardenberg zich van andere vakbeurzen. Het succes van deze vakbeurs is te danken aan de regionale insteek en de gemoedelijke sfeer.

De deuren van de evenementenhal gaan dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 november vanaf 13:00 uur open en zal iedere beursdag om 21:00 uur sluiten.

Kortom een vakbeurs waar u als bezoeker de nieuwste producten kunt bekijken en als exposant niet gemist mag worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *