De Flex BV in uw adviespraktijk

Wij werken in opdracht van zakelijke cliënten maar ook als mediator tussen twee belanghebbenden.

Wat betekent Flex BV nu echt voor uw cliënten? De Flex BV geeft ondernemers de mogelijkheid om hun rechtsvorm op maat in te richten. Zeggenschap, aansprakelijkheid, dividenduitkeringen, inbreng, het is allemaal op maat in te regelen. Maar hoe vindt u als adviseur uw weg in het doolhof van Flex BV mogelijkheden? In deze bijeenkomst stellen wij drie ondernemingen centraal die u in uw beroepspraktijk tegen zou kunnen komen, en leert u hoe u op maat van de onderneming over de Flex BV kunt adviseren. Over bijvoorbeeld de statuten, zeggenschapsverhoudingen en de fiscaliteit. Daarbij gaan we uit van:
• Startende ondernemer: uw cliënt bevindt zich in de opstartfase van zijn bedrijf. Wat is dan een passende structuur voor zijn BV?
• Een familiebedrijf met enkele tientallen medewerkers en een DGA aan het hoofd
• Uw cliënt werkt samen in een holdingstructuur. Hoe doet u qua inrichting van zo’n BV recht aan de belangen van de verschillende eigenaren?
Herkenbare situaties vragen om pragmatische oplossingen. In een middag nemen we u mee naar de alledaagse praktijk van de Flex BV, waarbij we oplossingsgericht ingaan op de vragen die u in uw praktijk kunt tegenkomen.

Sprekers
R. van Bork
H. Elbert
A. Dieleman
F. Heitling

Datum en locatie
27 november 2012
Postillion Hotel Bunnik

Neem voor meer informatie over deze cursus of over het onderwerp flex bv vrijblijvend contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *