Vraag uiterlijk 17 september subsidie praktijkleren van maximaal € 2.700 aan

Als een of meer van uw werknemers een praktijkopleiding volgen of een leerwerkplek hebben binnen uw organisatie, kunt u mogelijk in aanmerking komen voor een subsidie van maximaal € 2.700 per jaar per praktijk- of leerwerkplaats.

Beoordeel daarom of u in aanmerking komt voor de subsidie. Hiervoor moet in ieder geval sprake zijn van een aangewezen opleiding en een overeenkomst tussen u, de werknemer en de onderwijsinstelling. Daarnaast moet u voldoen aan een aantal administratieve verplichtingen zoals een aanwezigheidsregistratie. De voorwaarden vindt u terug op www.RVO.nl onder praktijkopleidingen.

Voldoet u aan de voorwaarden? Vraag dan uiterlijk 17 september 2018 voor 17.00 uur de subsidie praktijkleren over het schooljaar 2017-2018 aan en ontvang een deel van de opleidingskosten van de werknemers terug.

Blijkt u voor het afgelopen schooljaar niet te beschikken over een juiste overeenkomst of heeft u de administratieve verplichtingen niet op orde? Breng deze dan alsnog op orde, zodat u in ieder geval voor de tweede helft van 2018 recht heeft op subsidie.

Vraag de subsidie in ieder geval niet zonder meer aan. Vraagt u de subsidie namelijk aan zonder te voldoen aan de voorwaarden, dan loopt u het risico dat de subsidieverlener deze weer terugvraagt. Daarbij kan boete en rente in rekening worden gebracht.

Neem gerust contact met ons op als u hierover vragen heeft. Wij helpen u graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *