Op 29 september staat Heleen Elbert op het podium met topondernemer Hennie van der Most

Geachte mevrouw Mr. Elbert,

Graag nodigen wij u uit voor de KBP Relatiedag 2016 op donderdag 29 september in Expo Hoevelaken!

Wij praten u graag bij over actuele ontwikkelingen rondom de aangifte- en adviespraktijk. Wat zijn de ervaringen met KBP in de cloud, welke nieuwe mogelijkheden biedt het pakket, hoe zijn de fiscale wijzigingen voor aangiftejaar 2016 uitgewerkt? We laten zien hoe de roadmap voor de ontwikkeling van KBP Online eruit ziet en horen graag wat u belangrijk vindt.

In parallelsessies gaan we dieper in op het werken met de cloud versie, is er voorlichting over migratie naar online en een aparte sessie voor mensen die nog niet eerder met KBP hebben gewerkt.

Belastingplan 2017
Met Heleen Elbert kijken we ook alvast vooruit naar 2017, wat zijn de gevolgen van Belastingplan 2017 voor de MKB praktijk? Waar moet u rekening mee houden en waar liggen advieskansen?

Uitsmijter
We sluiten de dag af met een inspirerende sessie door Hennie van der Most, de topondernemer die zijn eigen horeca-imperium heeft opgebouwd. Hij geeft zijn visie op ondernemen in een snel veranderende wereld.


  Hennie van der Most
Topondernemer, hij koopt voornamelijk oude bedrijfspanden op en bouwt deze om tot horeca- en amusementsgelegenheden.

  Heleen Elbert
Fiscaal jurist, zelfstandig belastingadviseur, docent, spreker en als auteur verbonden aan diverse fiscale tijdschriften.
De KBP Relatiedag start om 13.30 uur en eindigt rond 17.30 uur met een borrel. Kijk voor het volledige programma op www.wolterskluwer.nl/kbprelatiedag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *