Actuele ontwikkelingen vervoer & fiscus: het laatste nieuws over auto van de zaak, reiskosten en de gevaren van het mobiliteitsbudget

Personeel & Salarisvakdag 26 september 2017

Je ontkomt er niet aan: de fiscale ontwikkelingen rondom het vervoer. Niet alleen is vervoer een manier om op het werk of bij de klant te komen, maar meer nog is vervoer tegenwoordig een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde en een belangrijk (en soms pijnlijk) onderwerp bij de belastingcontrole door de fiscus. Wat zijn de actuele ontwikkelingen? Wat kunt u uw personeel bieden? En, hoe kunt u het risico op een discussie met de Belastingdienst verkleinen?

  • Actualiteiten Personeel & Vervoer
  • Mobiliteitsbudgetten, wat zijn de fiscale aandachtspunten?
  • Vervoer en de WKR, eenvoudig of toch niet?
  • Hoe zit het eigenlijk met een fiets of een motor van de zaak?

 

Heleen Elbert

Heleen Elbert

Heleen is fiscaal-jurist en oud-belastinginspecteur. Met haar jarenlange praktijkervaring weet zij ingewikkelde fiscale zaken om te zetten in in praktische handvaten voor de dagelijkse praktijk. Heleen heeft een eigen praktijk als zelfstandig belastingadviseur: elbertfiscaal.nl. Daarnaast treedt zij regelmatig op als spreker bij congressen en is zij als auteur verbonden aan diverse fiscale tijdschriften. Heleen maakt deel uit van de Taskforce DBA, is onder meer bestuurslid bij de Vereniging Zakelijke Rijders (vzr.nl) en is als promovenda autobelastingen verbonden aan de Erasmus Universiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *