29 November: Congres Nieuwe Wet- en Regelgeving

Op 29 november aanstaande spreekt Heleen Elbert op het NWR Congres in Utrecht over een van haar favoriete onderwerpen: de autobelastingen, tijdens de lezing Vervoer 2016/2017 en verder.

 

Vervoer 2016/2017 en verder!

In Autobrief II schetst het kabinet hoe zij van 2017 tot 2020 de autobelastingen beter wil laten aansluiten bij deze tijd. Maar ook de toekomstige ontwikkelingen op de automarkt. Hierdoor worden de autobelastingen robuuster, eenvoudiger en draag het efficiënter bij aan klimaat en milieu.  Maar hoe? Wat verandert er rondom de fiscale bijtelling voor een auto van de zaak in 2017? Waar moeten we op letten m.b.t. rekening rijden? Wat zijn de voor- en nadelen van private lease? Alle zaken rondom de vervoersperikelen 2016/2017 en verder komen hier aan bod.

 

Kijk achterom, denk vooruit: 2016 en 2017 op een rij
In 2016 stonden grote veranderingen op de agenda zoals de wet DBA en wijzigingen in de pensioenwet- en regelgeving. Gebeurtenissen met grote gevolgen voor jouw werkzaamheden. Ondanks de aankomende verkiezingen wordt er in 2017 vanuit Den Haag weer nieuwe wet- en regelgeving ingevoerd. De meeste plannen zullen in november al bekend zijn. Hierdoor laten wij jou helemaal up-to-date het nieuwe jaar ingaan. Heb jij helder wat er per 1 januari op je afkomt en wat de consequenties zijn? Wat zijn de learnings van 2016 en hoe pas je die in 2017 praktijkgericht toe?

 

Eén compleet overzicht, gepresenteerd door topsprekers
Tijdens het Nieuwe Wet- en regelgeving congres krijg je in één dag het complete overzicht met alle, voor jou relevante, wijzigingen.

Meer informatie:

http://www.penocongressen.nl/nwr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *